Skoči na glavno vsebino
Select Page

OPOZORILO

Ne trgajte zavarovane vrste rastline!

(Navadna kukavica)

POZDRAVLJENA, POMLAD!

Na podružnični šoli v Domanjševcih smo znotraj dejavnosti Spretni prstki razširjenega programa pozdravili pomlad. Izdelali smo si zapestnico, okrašeno s travniškimi cvetlicami.

ČISTILNA AKCIJA

Industrijski in tehnološki razvoj v današnjem svetu vplivata na čedalje manjše zanimanje družbe za spoštovanje narave in upoštevanje njenega naravnega cikla. V splošnem velja prepričanje, da je narava podrejena človeku in da je njen edini namen služenje različnim potrebam človeka. Vendar pa še zdaleč ni tako. Če se človek želi uspešno razvijati, se mora vračati k naravi. in če pogledamo okoli sebe, je ta umazana. A ne pozabimo na dejstvo, da ima vsak izmed nas izbiro in pot se vedno začne pri prvem koraku.

Na šoli smo v prepričanju, da imamo kot posamezniki, ki se združijo, moč, da vsakdan spremenimo, organizirali čistilno akcijo, kjer smo prispevali vsak svoj delček k vrnitvi v prvobitnost našega okolja in s tem tudi obstoja.

FIGYELEM

Ne tépd le a védett növényeket! 

 (Agárkosbor)

NEMZETKÖZI NŐNAP

Az 1. osztályos tanulók nőnapi meglepetéssel készültünk az édesanyáknak. Nem szedtünk virágot a réten, hanem papírból hóvirágot készítettünk. Anyukáinknak szeretnénk megmutatni, hogy nagyon szeretjük őket.

Az 1. osztályos tanulók és tanító nénik minden nőnek boldog és szeretetteljes nőnapot kívánunk.

POMEMBNO:/
FONTOS:


Ob 40 letnici DOŠ Prosenjakovci/A pártosfalvi KÁI 40. évfordulójára:


Predstavitveni video/Bemutató videó:


Koledar dogodkov/ Eseménynaptár

varna raba interneta
TOM_logotip

Šolsko glasilo - ČEBELICA/
Az iskolaújság - MÉHECSKE:

Dostopnost