Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani učenci in starši!

Za vas smo ustvarili spletno mesto, ki bo vsebovalo koristne nasvete za dejavnosti RaP-a, ki bodo omogočale razvijanje različnih veščin. Razvijanje veščine je po našem mnenju proces, ki je zelo pomemben, saj bo vplival tudi na poznejše življenje učencev. Le-te se nanašajo na razvijanje glasbenih, gibalnih, plesnih, ustvarjalnih, komunikacijskih, digitalnih, bralnih in drugih veščin. Veščina je pojem, v kateri se moramo mi vsi večkrat preizkusiti in jo uriti. Ne pozabite »Vaja dela mojstra«.

Vabljeni vsi učenci in starši mlajših učencev, da pokukate v skrivnostni svet veščin in se v tistem trenutku, ko vas zajame dolgčas ali slaba volja, prepustite dejavnostim, ki napolnijo vaše srce in telo z radostjo, igrivostjo in še čem.

Nekoga morda zanima fotografija ali snemanje, nekoga drugega plesni korak ali pisana beseda ali celo ustvarjanje na vrtni gredici. Vse to boste našli v naših dejavnostih. Če se boste vmes še poslikali in nam poslali vaša doživetja, bomo zelo veseli in jih tudi z veseljem objavili na naši spletni strani, da bo širni svet videl, česar vse zmorejo učenci DOŠ Prosenjakovci.

Dostopnost