Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani!

1. oktober bo za nas v letošnjem šolskem letu zapisan z velikimi črkami. Vračamo se v prenovljeno šolsko stavbo.

Dragi učenci! Čakajo vas prijazne učilnice, svetli hodniki, prostorna jedilnica, nova učilnica za gospodinjski pouk, posodobljena kuhinja, računalniška učilnica in knjižnica, preurejene sanitarije. Na novo je narejena električna napeljava, vodovodni in ogrevalni sistem, računalniško omrežje in ozvočenje šole. Prepleskane so stene, nekatere tudi na novo postavljene, zamenjani so podi, ponekod so tlaki na novo narejeni.

Želimo, da bi se v prenovljenih prostorih dobro počutili, dobili navdih za nova raziskovanja. Hvala, da ste pokazali razumevanje in potrpežljivost, ko je pouk potekal na drugih lokacijah.

Hvala Vam, starši, ki ste nas v teh prizadevanjih podpirali in poskrbeli, da so se učenci kljub spremenjenim razmeram zmogli udeleževati pouka.

Hvala Vam, dragi sodelavci. Vaš prispevek pri obnovi je neprecenljiv. Kljub oteženim delovnim pogojem, daljšemu delovnemu času ste pokazali, da skupaj znamo in zmoremo.

Hvala tudi vsem delavcem, ki ste prispevali k temu, da si bodo učenci Dvojezične osnovne šole Prosenjakovci odslej  pridobivali znanja v sodobnih in varnih prostorih.

Šola bo dobila tudi novo zunanjo podobo. V spomladanskih mesecih načrtujemo izvedbo obnove fasade, ureditev zunanjih površin. Že v mesecu oktobru 2021 bomo izgradili dve učilnici na prostem.

Šola letos tudi praznuje. Stara je 40 let. 1. septembra 1981 so vanjo prvič stopili učenci.

Obletnico šole in obnovo nameravamo proslaviti ob dokončanju investicije.

S spoštovanjem, Jožefa Herman, ravnateljica

Dostopnost